Cum să asculți muzică pe Youtube cu ecranul telefonului oprit

Distribuie :

Cred că cu toții ne-am dorit să ascultăm muzică pe youtube cu cu ecranul telefonului oprit, însă cei de la google nu au de gând să facă niciun fel de update care să-ți permită să faci asta din aplicația YouTube. Uneori e frustrant să stai cu ecranul pornit doar să asculți o melodie, mai ales că trebuie setat telefonul să nu se închidă după câteva secunde, și e risipă de baterie și resurse. De exemplu poate vrei să asculți muzică până alergi, nu poți ține ecranul pornit în buzunar, poate-l atingi din greșeală și poate ieși din aplicație sau pui pe pauză melodia,etc. Dar am găsit câteva metode care sunt foarte eficient să ascultați muzică cu ecranul pornit.  

1. iTube (mod online și offline)
iTube este o aplicație destul de eficientă care-și face treaba și nu consumă multe resurse. Prima dată melodia trebuie să se descarce, dar nu durează mai mult de 5 secunde și ocupă foarte puțin spațiu. Puteți seta să se descarce pe cardul micro SD, și de altfel se poate asculta și în modul offline. De exemplu puteți găsi un playlist și aplicația îl descarcă automat în timp ce rulează. Poate vă pasionează alergatul sau alt tip de sport, sau pur și simplu iubiți muzica, atunci aplicația asta e pentru voi.

Pași

  1. Deschideți aplicația iTube
  2. Căutați o melodie și dați Play
  3. Așteptați 5-10 secunde să înceapă descărcarea
  4. Puteți accesa melodia și din modul offline după ce ați ascultat-o o dată

 Aplicația este gratis și se poate descărca doar direct de pe siteul oficial în format .APK

Pentru a descărca aplicația click AICI

2. Google Chrome (mod online)

Cea mai simplă variantă este Google Chrome. Tot ce trebuie să faceți este să activați modul desktop din setări. Muzica se încarcă foarte rapid și este ușor de folosit. Recomand să pregătiți dinainte un playlist, după ce activați modul desktop este cam greu să tastați și să umblați prin meniu.

Pași

  1. Deschideți Youtube din Browserul Google Chrome
  2. Din setări selectați " Versiune Site Desktop"
  3. Dați play unei melodii
  4. Mergeți în ecranul principal
  5. Dați play melodiei din bara de notificări

Niciun comentariu