HeadSpace, aplicația care te ajută să meditezi

Distribuie :

Astăzi o să vorbim despre aplicația Headspace, o aplicație foarte interesantă pe care am descoperit-o de câteva săptămâni. În acest articol o să vă explic ce poate să facă această aplicație și ce beneficii aveți de pe urma ei.

Ce face mai exact această aplicație? 
  • Vă ajută să meditați, oferindu-vă explicații detaliate pas cu pas ce aveți de făcut.
La ce mă ajută meditatul? 
  • Meditatul te ajută să te relaxezi, să elimini gândurile negative, gândurile care te seacă de energie. Pun pariu că ai pățit și tu, să-ți faci o mie de scenarii după un conflict cu cineva, te gândești ce ai fi putut să-i spui sau ce atitudine puteai lua să câștigi argumentul sau doar te gândești dacă ai făcut lucrul corect. Sau când te simți fără energie chiar dacă nu ai depus efort fizic.
  •  Gândurile astea care nu-și au locul, care se repetă la infinit, care nu te ajută cu nimic, ele te seacă de energie și te afectează emoțional. Despre asta e meditatul, te ajută să-ți golești mintea și să vezi limpede, să poți face decizii când ești într-o stare calmă și să faci alegerea potrivită și corectă pentru tine. Emoțiile te pot afecta foarte mult când faci o alegere, probabil și tu ai vorbit la nervi anumite chestii pe care apoi le-ai regretat în secunda 2, și eu am făcut-o și toată lumea, soluția ar fi să nu mai repetăm aceleași greșeli.
Aplicația este online sau offline? 
  • Aplicația are nevoie doar să-și descarce conținutul audio de pe ziua respectivă, apoi puteți să ascultați unde doriți.

Vreau să meditez și eu, cum încep? 

Pentru început descarcă aplicația(este gratis) și așează-te confortabil în scaun, fotoliu, pe podea sau unde te simți mai confortabil. Eu de obicei meditez chiar când mă trezesc, beau puțină apă, trag perdele, deschid geamul și mă așez în fotoliu. După ce deschid aplicația îmi pun căștile și aștept instrucțiunile, o voce caldă urmează să mă cuprindă și să mă îndrume despre cum să meditez. Fiecare sesiune durează aproximativ 10 minute, mi se pare foarte puțin, este o investiție mică de timp comparativ cu beneficiile care le obțineți.  

Niciun comentariu