Prototype 1, joc open world pentru PC

Distribuie :

Prototype este unul din jocurile open world preferate. E un fel de GTA, doar că aici te poți urca și pe pereți și ai superi puteri. Cel mai mult îmi place e că puterile le câștigi pe parcursul jocului și trebuie să faci puncte să le poți debloca, în felul ăsta nu te plictisești deloc. Însă jocul este foarte sângeros și violent, la un moment dat parcă e cam exagerat.

 Ce pot să zic, la capitolul misiuni jocul stă foarte bine, îți dă tot felul de chestii grele de făcut și e foarte palpitant și mult suspans. La un moment dat trebuie să combini puterile și să le testezi să vezi care sunt mai eficiente pentru fiecare inamic. De exemplu ai scut și armură ca defensivă, dar nu le poți combina, trebuie să alegi doar una.

Scutul absoarbe daunele dar la un moment dat se sparge, și de altfel doar cu scutul te poți cățăra pe clădiri și să zbori, cu armura nu poți, ești ca un tanc cu picioare, spargi tot din cale, dar are și un dezavantaj că nu ești deloc mobil, nu prea te poți feri de elicoptere tancuri. Grafica mi se pare foarte bună, nu are foarte multe detalii, dar îți oferă o libertate foarte mare, să poți face orice vrei și totul se mișcă atât de lin, grațios. Mișcările sunt foarte bine animate și optimizate. Nu cred că am avut parte de niciun bug pe tot parcursul jocului.
 

Jocul costă 6.42€ pe G2A și se poate cumpăra de AICI

Niciun comentariu