Review, Samsung Galaxy S8 Plus

Distribuie :

În sfârșit a fost lansat mult iubitul, Samsung Galaxy S8, și vine în forță cu multe funcții fantastice și cu un design impecabil.Telefonul vine cu un ecran de 6.2 inch foarte interesant, numit "fără margini" dând un aspect care te duce cu gândul la fără limite, infinit.
Cei de la Samsung au reușit să creeze unul din cele mai bune telefoane ale anului 2017, dar de data asta au lucrat și la design, îmbinând performațele de top cu eleganța.
 
Camera din spate este de 12 MP însă cea frontală crește, ajungând la 8 MP față de Samsung Galaxy S7, care avea 5 MP .

Un nou sistem de securitate pentru S8 face ravagii pe piețele telefoanelor. Acest sistem scanează irisul ochilor și face o deblocare mult mai rapidă și sigură, protejând conținutul de persoanele nedorite.
Nici la performanțe nu se lasă mai prejos și se declară fiind primul telefon din lume cu procesor de 10 nm care face diferența. Consumă mai puțină baterie și poate extinde capacitatea de stocare. Totuși, Samsung se ține bine și faec și acest telefon rezistent la apă și praf datorită standardului  IP68. Samsung de altfel vine cu o aplicație cu inteligență artificială, asemănătoare cu Cortana sau Siri, numită Bixby. Bixby poate primi comenzi prin comandă vocală, text, sau apăsări de butoane. Bixby poate să te ajute la cumpărături, să găsești restaurantul preferat sau chiar să traducă documente.  

Ai văzut un scaun drăguț la un prieten și vrei să-ți cumperi și tu? Fă-i o poză și lasă-l pe Bixby să-l găsească pe internet pentru tine.

Bateria vine cu funcția Fast Charge care face diferența la încărcare. În aproximativ o oră telefonul se încarcă complet. De altfel, este disponibilă și încărcarea Wireless. Funcția Smart Switch este o funcție foarte folositoare care vă transferă datele, pozele, contactele de pe telefonul vechi pe noul telefon.  

Caracteristici 


Telefonul costă 3549 Lei și se poate comanda de AICI.

Niciun comentariu