AppBlock, blochează notificările și aplicațiile enervante

Distribuie :

AppBlock este o aplicație destul de eficientă pentru a bloca notificările și alte aplicații. De ce zic "destul" ? Pentru că notificările nu le blochează mereu, se descurcă foarte bine cu facebook, însă bula de la messenger mai apare când și când.

Îmi place că are un blocker foarte eficient care nu vă lasă să accesați aplicațiile din lista neagră. Puteți programa aplicația când să pornească ca o alarmă. Selectați în ce zile să fie aplicația activă, ora de începere și ora încheierii.

 Aveți și un istoric al notificărilor blocate din ziua respectivă. Puteți să vă faceți mai multe programe, unul pentru atunci când mergeți la muncă, unul pentru weekend, când vă jucați, dacă citiți,etc. Folosiți-vă imaginația și combinați cum doriți.

După ce ați creat programele, le puteți bloca pentru a nu mai putea modifica zilele și orele din program. Din setări trebuie să-i dați aplicației 2 permisiuni ca să nu fie limitată de sistem. Să poată accesa notificările și așa mai departe.

Tot din setări puteți seta un cod pin pe aplicație ca să nu poate nimeni să o acceseze sau modifice.  Aplicația are și funcții premium, fără reclame, să puteți selecta mai mult de 5 aplicații pe un profil, lista de notificări nelimitată, mai mult de 3 profile și timpi nelimitați în profil.

Aveți două opțiuni:

  • Application launch
Blochează aplicațiile selectate și restricționează accesarea lor. Vă arată de câte ori ați încercat să intrați în aplicația restricționată de altfel.
  • App notification
Blochează notificările din aplicațiile selectate din listă.
Niciun comentariu