Awoken, aplicația care te ajută să ai vis lucid

Distribuie :

Dacă ai probleme cu coșmarurile și nu știi cum să le controlezi,  Awoken te ajută. Obișnuiam să am coșmaruri din care puteam scăpa doar dacă "muream" . Și e foarte nașpa când visezi că te aleargă niște zombii printr-o pădure neterminabilă.

Cu șerpi ascunși printre frunzele aurii căzute la pământ și când alergi te miști în slow motion. Probabil te întrebi cu ce te ajută Awoken, ei bine în timpul somnului primești notificări cu un sunet specific. Pe care-l poți auzi în timpul somnului și-l poți percepe ca un semnal și în timpul visului și dacă ești conștient că e vis, ai mai mult control.

Și încet încet o să ai vis lucid și poți modela un vis cum dorești, astfel scapi de coșmaruri și te poți odihni mai bine.

Ce este un vis lucid?

Visul lucid înseamnă a fi conștient când visezi și a-l putea controla complet. Această abilitate te ajută ca să visezi mai clar, să vezi mai profund mesajele ascunse, să influențezi visul. Nu te lăsa controlat de ele și nu lăsa coșmarurile să-ți deterioreze calitatea somnului.

De altfel, dacă ai imaginație, poți testa tot felul de lucruri, cum ar fi zburatul, respiratul sub apă, arunci cu lasere din ochi și orice altceva îți dorești.  Vă recomand după ce v-ați notat visul, să căutați cuvinte cheie pe internet și să vedeți ce semnifică.

Cu ajutorul viselor, conștientul ne transmite mesaje despe noi și multe alte lucruri. Un explorator de lumi și vise se numește "Oneironaut" . Puteți căuta pe siteul DreamGeek cuvinte cheie și să deslușiți misterele. Awoken are următoarele funcții:
  • Daily reality checks (verficare zilnică a realității)
Primești notificări în timpul zilei, asta te ajută ca să fii conștient că ești treaz și nu visezi.
  • Totem Sound ( sunet de notificare)
Alege un sunet de notificare care crezi că ți se potrivește pentru "verificarea realității'' în timpul somnului sau în afara lui.
  • Dream clues ( indicii vis)
Folosește notificările Totem noaptea pentru a-ți reaminti că visezi și să devii conștient. Dacă ora ta de somn e la 11, poți selecta notificările pe la 1, ca să fii sigur că dormi. Poți alege câte notificări vrei ca să primești. Nu recomand foarte multe pentru că ar putea să vă deranjeze și să vă treziți. Ajung 2 notificări maxim pe oră. Selectează ora când vrei să pornească notificările și când să fie ultima notificare, apoi numărul de notificări.
  • Dream Journal ( Jurnal de vise)
Pornește o notificare silențioasă în fiecare dimineață și apoi începe să scrii în jurnal ce ai visat cât mai detaliat. Dacă începi să notezi visul chiar după ce te trezești, poți scrie mult mai detaliat pentru că totul ți-e proaspăt tipărit în minte, chiar dacă stai și 10 minute, s-ar putea să uiți jumătate din vis. Dacă crezi că cineva ți-ar putea citi jurnalul, îl poți securiza cu un pin și după 10 secunde se blochează automat după ce ieși din aplicație.
  • Dark theme ( Temă întunecată)
Această temă este disponiblă doar în versiunea premium care costă 5.99 Lei.
  • Pausing ( Pauză)
Uneori această aplicație poate să fie inconfortabilă, așa că poți amâna programul pentru câteva zile sau cât ai nevoie. Dar nu uita să continui să exersezi să fii conștient în vis sau ai putea să uiți abilitatea de vis lucid pânâ începi din nou antrenamentul.

  • Dream Patterns ( model vis) 

Dacă cumperi versiunea premium al aplicației Awoken poți obține Dream Patterns. Această funcție te ajută să colectezi cuvinte cheie folosite și le însemnează cu hashtag pentru a le putea analiza mai bine.
      

Niciun comentariu