Cum să descarci muzică de pe Youtube în format mp3 direct din browser

Distribuie :Cum să descarci muzică de pe Youtube în format mp3 direct din browser, rapid și eficient.

Linkul de descărcare se generează instant fără alte șmecherii.Sunt multe metode de a descărca muzică de pe youtube. Am ales pentru articol cea mai ușoară metodă și cea mai rapidă. Am testat de-a lungul timpului mai multe metode.

Diferite programe gratis sau plătite, însă tot online este cel rapid. Poate ești pe pc-ul unui prieten și vă pregătiți să plecați cu mașina într-o excursie și nu aveți muzică. Intri repede pe net și descarci câteva melodii să ai de drum. Sunt însă câteva limite cunoscute.

Una din ele ar fi că nu puteți descărca o melodie/video care are o lungime mai mare de 20 de minute pe youtube. Dar totuși, sunt multe siteuri de convertit youtube în mp3 și nu toate par a fi eficiente. Ori sunt pline de cronometre să aștepți 30 de secunde. Să apeși pe 4-5 butoane până ajungi în sfârșit la butonul de descarcare.

Ori sunt pline de reclame și butoane de descărcare false și o să vă simțiți ca la alba-neagra până ghiciți care e butonul real. Cel mai bun site pentru descărcat muzica de pe youtube în mp3, siteul este gratis.

Link de accesare: http://www.youtube-mp3.org/ Trebuie doar să pui linkul de pe youtube și convertești videoul apoi descarci melodia. Este foarte rapid și ușor fără bătăi de cap.

Niciun comentariu