Facebook vrea să adauge reclamele forțat în Messenger

Distribuie :Facebook în ultima perioadă a exagerat cu reclamele după cum știți. Apar ogrămadă de postări "sponsorizate" cu zecile pe zi și nu se mai termină. Totuși, Messenger aș putea spune că este cel mai folosit mod de a comunica cu prietenii pe internet.

Poți trimtie rapid mesaje, poze, poți suna și multe altele. După rezultate promițătoare în Austrația și Thailanda, Facebook Messenger se extinde acaparând mai multe spații din aplicații cu reclame. Au început să afișeze reclame în stadiul beta. Și e dedicat afacerilor care doresc să cumpere un spot publicitar direct din chat.

După o lună, ar trebui ca reclamele introduse să văzute de o mică parte din utilizatorii Messenger direct în aplicație. Facebook anunță că reclamele vor apărea în inbox depinzând de câte linii de chat are, dimensiunea ecranului și densitatea pixelilor pe ecran.

În următoarea lună, Facebook va crește treptat numărul de utilizatori unde vor fi reclamele active în toată lumea. Vor avea abilitatea de a cumpăra direct prin Ads Manager sau Power Editor, cu Messenger devenind unul dintre plasatoarele de reclame automat pentru Facebook, Instagram și pentru audiența rețelelor al altor aplicații și siteuri.

Reclamele nu sunt optimizate în funcție de ce scriu oamenii în aplicația messenger, ci folososesc aceeași strategie Facebook măsurată cu diferite instrumente și cu un minim de 50% pixeli în vizualizarea standard.
Testele reclamelor Messenger au început încă din Ianuarie, încă de când a apărut designul de scroll orizontal cu carusel. Și cumva e o tactică bună, pentru că erai obișnuit să te uiți în bara cu online/favorit în stânga și-n dreapta și acum apar reclame. Din reflex o să dai cu degetul în stânga și dreapta și o să schimbi reclamele.

Reclamele sunt modul tradițional prin care Facebook țintește să monetizeze 1.2 miliarde de utilizatori ai aplicației Messenger.Reclamele Messenger vor apărea abuziv în aplicație, direct în mesajele personale. Nu există momentan niciun mod permanent de a elimina reclamele. Temporar puteți din săgetuță să selectați opțiunile și să raportați sau ascundeți reclama. S-ar putea totuși să apară un Ad-Block foarte puternic care o să rezolve problema. Sursă: https://techcrunch.com/

Niciun comentariu