Ghidul despre cum cumperi un produs la cel mai mic preț online

Distribuie :
Când faci cumpărături online, ar fi bine să nu te pripești să faci comanda. O să vă prezint 2 site-uri foarte folositoare pentru shoppingul online. De obicei, vrei să-ți cumperi un telefon și intri repede pe emag și pui comanda. După câteva luni cauți telefonul pe net și vezi că în altă parte era mai ieftin cu vreo sută de lei sau poate mai mult. Înainte de a cumpăra ceva, vă recomand să verificați următoarele două site-uri, compari și price.

 Aceste două site-uri sunt ca un fel de motor de căutare, gen google, dar pentru magazine online. Scrieți un produs și aceste minunății de site-uri o să vă caute toate magazinele disponibile care vând același produs, vă arată recenzii, comentarii și cele mai bune prețuri. Spre exemplu doresc să achiziționez un telefon Samsung S8  și mă arunc pe emag( consider că sunt prea scumpe produsele).


Cel mai ieftin telefon din gama Samsung S8 costă 3.599 LeiDacă căutăm pe compari.ro același telefon costă 3195 Lei. Practic economisim 404 Lei, nu cred că e chiar o sumă de aruncat la gunoi. Site-ul a găsit 84 de oferte de la 84 de magazine online diferite de unde aveți ce alege.


Poți vedea și descrirea produsului, comentariile, recenzii, nota. De altfel, poți și tu contribui comunității și să-ți lași o părere dacă ești mulțumit/ă de produs. Site-ul aranjează top 3 cele mai de încredere și populare site-uri, apoi vin site-urile mai puțin de încredere și mai puțin populare cu cele mai bune prețuri.

Eu am cumpărat și de la site-uri populare și mai puțin populare și am fost la fel de satisfăcut și mulțumit de serviciile lor. Puteți și verifica dacă site-ul asigură livrarea gratuit. Vă recomand să verificați și dacă produsul dispune de garanție și de returnarea produsului în caz că are defecțiuni din fabrică. Dacă nu aveți încredere într-un site, puteți căuta simplu pe google numele site-ului și cuvântul " părere" , exemplu " itgalaxy părere/păreri" . Și găsiți pe tot felul de forumuri recenzii despre site.

Site-ul Price.ro face aproximativ același lucru ca și Compari.ro, însă vă recomand să le verificați pe amândouă.De data asta a găsit 44 de oferte, nu este la fel de popular ca și compari.ro dar este la fel de bun și price.ro


Și construcția site-ului e asemănătoare. Dar după cum vedeți nu sunt chiar aceleași magazine online și pe acest site, de aceea este mai bine să aveți mai multe surse nu doar una. Spor la cumpărături! Accesați Compari.ro și Price.ro

Niciun comentariu