Încărcător cu panou solar care încarcă un telefon în 2 ore și 30 de minute

Distribuie :
Acest device este un încărcător cu panou solar și se numește Solar Paper, produs de compania Yolk. Un panou solar super subțire, având 1.5 mm și cântărind 77 de grame. Încărcătorul este format din 2 panouri solare care se unesc cu ajutorul unor magneți și produc 5 W.

Se pot atașa mai multe panouri solare, ajungând până la 6 piese, care produc 15 W . Într-o zi însorită, sunt suficiente 2 ore și jumătate pentru a încărca un iPhone sau orice telefon cu o baterie de aproximativ 2000-2200 mAh. Într-o zi înnorată, e nevoie de 5 ore pentru a încărca un telefon.
Acest încărcător este perfect pentru cei care iubesc să călătorească și vor să țină legătura cu cei dragi pe drum. Este perfect și pentru cei care vor să escaladeze munți, camperi și pentru cei curioși. Este pentru cei care vor să capteze cele mai frumoase momente cu aparatele foto.

Și pentru cei care vor să aibă suficientă energie pentru a surprinde fiecare clipă. Este pentru cei care vor să exploreze și care vor să cunoască. Panoul solar se poate atașa de un ghiozdan în timp ce tranversezi un versant sau chiar când faci o plimbare cu bicicleta. Fiecare panou solar dispune de găuri prin care puteți introduce șireturi sau elastice pentru a-l atașa de un obiect.

Încărcătorul este compatibil cu următoarele dispozitive:

  • Telefoane
  • Tablete
  • Aparate foto
  • Aparate video
  • Baterie externă
  • Boxe portabile
  • Aparate Go Pro
  • Încărcător de baterii
  • Lanternă
Poate încărca orice dispozitiv care este dotat cu ieșire Micro USB. Solar Paper este primul încărcător solar din lume cu ampermetru. Vezi în timp real câtă putere produce panoul solar în funcție de câtă lumină este captată. Puterea poate fi crescută prin adăugarea mai multor panouri solare, până la 6 piese maxim.


Funcții disponibile:

1. Ecran LCD cu ampermetru Arată exact câtă energie este produsă de panoul solar în timp real. 2. Funcție de auto-resetare Face conexiunea automat cu dispozitivul care este încărcat atunci când panoul solar este acoperit și nu produce destulă energie. În mod normal ar fi trebuit scos cablu USB și introdus din nou pentru a funcționa. Această funcție vă scapă de griji și resetează conexiunea rapid dintre dispozitive.Pentru cei curioși, încărcătorul costă 125$+transportul.

Puteți accesa produsul prin acest LINK


Niciun comentariu