Messenger, cum blochezi bula de chat pentru notificări

Distribuie :


Poate te uiți la un film sau te joci pe telefon și primești un mesaj pe Messenger cu enervanta "bulă'' . Eu de exemplu mă joc mult pe telefon, mai mult jocuri care necesită internet. Și e foarte enervant să-ți apară bula de la messenger într-un moment critic în timp ce te joci.

Sunt 2 motode prin care puteți anula bula din chat,aplelurile și alte notificări care intră în contact direct cu tine. Fie direct din aplicație, fie din setările android. Am încercat tot felul de aplicații pentru a bloca notificările din aplicații, însă n-am găsit nimic eficient. Cele mai eficiente metode rămân cele de control direct din aplicație și din setările telefonului. Pașii sunt foarte simpli și nu durează mult timp.

Oprește bula Messenger din aplicație


  1. Intrați în aplicația Messenger.
  2. Intrați pe profilul vostru din colțul dreapt.
  3. Dați scroll în jos și căutați Chat Heads.
  4. Selectați funcția pe OFF.

Oprește bula Messenger din setăriile telefonului


  1. Intrați în setări.
  2. Intrați în Aplicații.
  3. Selectați aplicația Messenger.
  4. Debifați opțiunea Afișare notificări.


Dacă notificările din Messenger crezi că sunt foarte enervante, probabil încă nu știi despre noul update Facebook. Au de gând să introducă reclame forțat direct în aplicația de chat și nu e vorba de reclame text, pe care probabil n-o să le observi.

Ci reclame care ar putea să ocupe aproape jumătate din ecranul telefonului. Reclamele sunt deja în stadiul Beta și au fost testate în câteva țări. Dacă vrei să știi mai multe despre acest update citește acest articol: Facebook vrea să adauge reclamele forțat în Messenger Dacă nu aveți aplicația, o puteți descărca de aici:

 

Niciun comentariu