Uber va afișa în aplicație prețul cursei înainte de a chema mașina

Distribuie :


Uber oferă posibilitatea de a vedea tariful exact al curselor înainte de a chema o mașină. În trecut pasagerii aveau la dispoziție o estimare a cursei. Începând cu data de 14 februarie, aplicația Uber va afișa costul exact pentru fiecare cursă înainte a plasa comanda, pentru o experiență și o transparență cât mai bună pentru pasagerii Uber.

Spre exemplu, o cursă de la Dristor până la Gara de Nord, într-o oră de vârf, va fi taxată cu 15,63 de lei. O altă cursă, de la Piața Victoriei până la aeroport va fi taxată 26,09 lei. 


Mai multe detalii despre cusă vor fi afișate în aplicație

După introducerea desitanției, tariful va fi afișat în aplicație cu o sumă exactă care vor include următoarele informații:
  • Distanța până la destinație, include și opririle multimple
  • Timpul estimat pe baza valorilor din istoricul de trafic
  • Tarifarea dinamică atunci când este cazul
  • Afișarea eventualelor reduceri promoționale
Tariful poate fi influențat de către cererea mare, iar Uber va afișa suma exactă. Dacă tariful dinamic depășește de 3 ori tariful de bază, utilizatorii vor fi notificați despre situație și li se vor cere confirmarea.

Prețul Uber începe de la 1,3 lei per km lei și pot ajunge până 5 euro per km la evenimente foarte mari cum ar fi Untold, unde cererea a fost foarte mare și nu erau destule mașini Uber.
Evenimentul a strâns 330.000 de persoane.
sursă: www.wall-street.ro

Niciun comentariu